OVER SLIMKOPEN.NL

Slimkopen.nl is hét online platform voor offline winkels. Door onze aangesloten winkels zijn wij in staat een groot assortiment te combineren met scherpe prijzen en beschikken wij over productspecialisten met een ruime kennis.

 

De beste service en kwaliteit, dat is waar Slimkopen.nl voor staat. Want slim kopen, dat willen we toch allemaal? Wij zijn ons bewust van prijs, kwaliteit en bovenal service. Deze speerpunten zijn vertaald in een groot assortiment en ruime kennis. Dit kan worden gerealiseerd met dank aan onze partners; de aangesloten winkels. Net als Slimkopen.nl werken deze winkels met dezelfde visie: de beste service, kwalteit en dat tegen een slimme prijs. Door deze krachtige samenwerking onderscheidt Slimkopen.nl zich met echte productspecialisten en een groot assortiment. Zo kan je eenvoudig en snel, zonder een stap buiten de deur te zetten alles bestellen op het 
gebied van klussen, tuin, wonen, koken & tafel, badkamer en huishoudelijke apparaten. Van koelkast tot woonaccessoires en van boormachine tot badjas. Bij Slimkopen.nl winkelen is deskundig advies, artikelen makkelijk vergelijken en profiteren van alle service die je on- en offline mag verwachten. Veilig en vertrouwd betalen, een snelle bezorging en uitstekende retourservice.
Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur, dan heb je jouw bestelling morgen al in huis!
Liever zelf de bestelling afhalen? Dat is mogelijk bij al onze partners.

Alles nog even op een rij:

  • Specialisten met veel productkennis
  • Bestelling afhalen in echte winkels
  • Gratis bezorgd vanaf €40,-
  • Klantenservice staat voor je klaar
  • Veilig betalen
  • Makkelijk artikelen vergelijken 

Kortom: koop slim, koop bij de specialisten