BEZORGEN EN AFHALEN

Bij Slimkopen.nl kan je kiezen om de bestelling te laten bezorgen of deze zelf af te halen in één van de aangesloten winkels.

 

Vandaag besteld, morgen in huis!
Iedere bestelling die op werkdagen voor 17.00u wordt geplaatst en afgerond is, mits op voorraad, is de volgende werkdag in huis. In de orderbevestiging wordt aangegeven wanneer de bestelling verwacht kan worden, mocht dit door overmacht niet worden gehaald ontvang je hier per e-mail of telefoon uiteraard bericht van. 

Besteld voor 17.00 op: 1e bezorging op: 2e bezorging op:
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag


Let op: woensdag 13 maart 2019 zijn wij gesloten i.v.m. biddag.
Bestellingen geplaatst op woensdag 13 maart (en dinsdag 12 maart na 17:00 uur) worden op donderdag 14 maart verwerkt en overgedragen aan PostNL. De 1e bezorging is op vrijdag 15 maart.

Volg de verzending
Wanneer de verzending onderweg is, ontvang je een e-mail met een Track&Trace code. Hiermee kan de actuele status van de verzending te allen tijde worden gevolgd. Wanneer gekozen is voor afhalen bij een PostNL servicepunt ontvang je een sms/e-mail met de tijd van bezorging op deze locatie, vanaf dat moment kan de bestelling daar worden afgehaald.

Verzendkosten
Slimkopen.nl rekent bij betaling van bestellingen bóven € 40,- geen kosten voor de verzending van de bestelling, dit is dus geheel gratis. Bij bestellingen ónder de
€ 40,- wordt € 7,95 aan verzendkosten gerekend. 

Afhalen
Een geplaatste bestelling kan worden afgehaald bij één van onze aangesloten winkels. Tijdens het plaatsen van de order kies je een winkel, hierbij staat ook direct de afhaaldatum. Wanneer de bestelling klaar ligt wordt er nog een e-mail verstuurd met de boodschap dat de bestelling afgehaald kan worden.

Bestellingen kunnen ook worden afgehaald bij een PostNL servicepunt. Ook dit punt kan worden gekozen tijdens het plaatsen van de order. Zodra de bestelling kan worden afgehaald ontvang je hier bericht van per sms of e-mail.