BESTELLEN

Bestellen op Slimkopen.nl is eenvoudig en gaat bovendien razendsnel in slechts 4 stappen.


1. Plaats het artikel in de winkelwagen
Het aantal producten kan hier worden veranderd, controleer deze altijd goed voordat je de bestelling gaat afronden.

2. Persoonlijke gegevens invullen 
Om de bestelling op de juiste wijze te kunnen verwerken, vragen wij je een aantal gegevens in te vullen. Deze gegevensworden enkel gebruikt voor het versturen van de bestelling. 

3. Kies een betaal- en verzendwijze
Je kan kiezen om de bestelling te laten bezorgen of zelf af te halen. Bezorgen kan natuurlijk thuis of op een ander afleveradres, zoals een PostNL servicepunt. Afhalen kan in alle aangesloten winkels, let hierbij wel goed op de vermelde afhaaldatum.

Het betalen van de bestelling kan op 3 verschillende manieren:

iDeal

iDeal

AchterafBetalen 

AchterafBetalen

Credticard

Creditcard

 4. Afrekenen

Indien je hebt gekozen voor vooruitbetalen (iDeal of creditcard) kan de bestelling in deze stap worden afgerekend. Na het doorlopen van deze stappen wordt de bevestigingspagina getoond. Hier staan de ordergegevens en de vervolgstappen nog even op een rijtje. Tevens ontvang je een bevestiging van ons per e-mail. 

 

BETALEN

Een bestelling betalen bij Slimkopen.nl kan op verschillende wijzes, namelijk via iDeal, AchterafBetalen of creditcard. Hieronder worden deze opties verder toegelicht.

 

iDeal iDeal

 Betalen via iDeal is snel, eenvoudig en veilig. Het enige wat je nodig hebt is je bankpas en identificatiemethode van de bank. De betaling verloopt op dezelfde wijze als iedere andere betaling via internetbankieren.

Geen orderbevestiging ontvangen na een betaling via iDeal? Controleer dan of het bedrag reeds van de rekening is afgeschreven. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met onze klantenservice via telefoon, mail of chat.

AchterafBetalen AchterafBetalen

 Met AchterafBetalen kun je eerst je bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien je kiest voor AchterafBetalen ga je akkoord met de bijhorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van je aanvraag worden de door jou ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Focum Commerce B.V. Indien akkoord kun je achteraf betalen en ontvang je van ons de bestelling en een factuur. Deze factuur moet je binnen 14 dagen na factuurdatum betalen.

De afhandeling van de betaling wordt door AchterafBetalen uitbesteed aan Buckaroo. Op de factuur staat aangegeven hoe je (na ontvangst van de goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen. Voor je gemak ontvang je ook een e-mail met een betaalkoppeling, waarmee je de factuur ook kunt betalen.

Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarde. Deze voorwaarden kun je hier lezen: algemene voorwaarden 

Creditcard Creditcard

Slimkopen.nl ondersteunt betaling met Mastercard en Visacard. Betalen is eenvoudig en snel. Vul de kaartgegevens in en na verificatie kan de bestelling direct worden verstuurd. De gegevens van de creditcard worden niet opgeslagen en worden beveiligd verstuurd.

Overige informatie
Alle betaal- en persoonsgegevens zijn beveiligd, de betaling van de bestelling gebeurt namelijk op een beveiligde SSL-server. SSL staat voor Secure Socket Layer en is een coderingstechnologie die alle gegevens rondom de bestelling codeert. Denk hierbij aan NAW-gegevens, e-mail, telefoonnummer en bankrekeninginformatie. De gegevens worden versleuteld en dus beveiligd verstuurd.

De prijzen op Slimkopen.nl zijn incl. 21% BTW.